Valamilyen probléma vagy esetleg meghibásodás érte Önt otthonában? Nem tudja, kihez lenne érdemes fordulni? Nyugodjanak meg! Ugyanis itt, a lehető legjobb helyen járnak. Cégünk már több éve a piacon van és még a rengeteg külső hatás sem befolyásolta fennmaradását? Hogy minek köszönhetjük ezt? Egyrészt annak, hogy reális áron dolgozunk, így mindenki számára elérhetőek vagyunk. Másrészt pedig szakértelmünknek köszönhetjük évekre visszanyúló múltunkat.


Csapatunk tagjai mind egytől egyig, kiváló szakemberek, akik elhivatottak és a legfontosabb hogy a rájuk bízott munkájukat örömmel végzik. Ha villanyszerelésről van szó, mi minden területen megoldjuk a problémát, lehet szó új lakásról vagy régi lakásról, vagy épp már egy „elrontott” munkát is szívesen megoldunk! Mindezt elérhető áron tesszük. Munkákra pedig több hónapos garanciát is vállalunk, így ha e időn belül valami mégis meghibásodna, vagy épp elromlana, akkor egy ellenőrzés után mi azt ingyenese kijavítjuk! Nem fogunk eltűnni, ezek után is bármikor elérhetőek leszünk Önök részére.

Amennyiben mellettünk döntenek, akkor hívjanak fel minket, egyeztetünk egy megfelelő időpontot és kis csapatunkkal kimegyünk az Önök által megadott címre. Felmérjük az elvégzendő munkafolyamatot/munkafolyamatokat. Természetesen áraink függnek attól is, milyen mértékű illetve minőségű a ránk bízott munka. Ezek után egy árajánlatot készítünk Önöknek, melyből már könnyen tájékozódhat Ön is! Ha mellettünk döntenek, akkor akár pár nap múlva neki is fogunk a munkának! Ne feledje, hívjon bizalommal, kollégáink készséggel rendelkezésükre állnak!